طريقة عمل الصلصة الفرنسية

طريقة عمل الصلصة الفرنسية

- ‎فيالطبخ

طريقة عمل الصلصة الفرنسية

طريقة عمل الصلصة الفرنسية

الصلصة الفرنسية

المقادير

  • x معلقة صغيرة بابريكا
  • x معلقة كبيرة سكر
  • x معلقة كبيرة صويا صوص
  • 0.33 x كوب زيت زيتون
  • ¼ x معلقة صغيرة ملح
  • ¼ x كوب كاتشب
  • ¼ x كوب مايونيز
  • ¼ x كوب خل
  • ¼ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون

الخطوات

  1. هنضع المايونيز، الكاتشب، الخل، السكر، البابريكا، صوص الصويا، الملح و الفلفل في وعاء.
  2. و بعدين هنضيف الزيت على هيئه خيط رفيع مع إستمرار الخفق حتى تنتهي من كل الكميه .
  3. و بعدين هنضعه في وعاء و يمكن الإحتفاظ بها بالثلاجه.
الرابط المختصر : https://threads.r4r4.net/i9M30