طريقة تحضير كفتة السمك

طريقة تحضير كفتة السمك

- ‎فيالطبخ

طريقة تحضير كفتة السمك

طريقة تحضير كفتة السمك

كفتة السمك

المقادير

  • x معلقة كبيرة عصير ليمون
  • x عدد بيضة (طازجة)
  • x كوب بطاطس (مسلوقة ومهروسة)
  • x معلقة صغيرة كمون
  • x كوب بقدونس طازج (مفروم)
  • x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
  • x كيلو سمك فيليه
  • x كوب بقسماط مطحون
  • ½ x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون

الخطوات

  1. يفرم السمك جيدا ويخلط مع البطاطس المهروسة والملح والفلفل الأسود والكمون و2 بيضة وعصير الليمون. حتى تتجانس جميع المكونات.
  2. تغطى وتوضع فى الثلاجة مدة ساعة.
  3. تشكل على هيئة كرات أو حسب الرغبة وتغطى بالبيض المخفوق والبقسماط المطحون و تحمر فى زيت ساخن غزير .تقدم ساخنة.. بالهنا والشفا
الرابط المختصر : https://threads.r4r4.net/ZBY8w