طريقة تحضير اسباجيتي بالجبن الرومي

طريقة تحضير اسباجيتي بالجبن الرومي

- ‎فيالطبخ

طريقة تحضير اسباجيتي بالجبن الرومي

طريقة تحضير اسباجيتي بالجبن الرومي

اسباجيتي بالجبن الرومي

المقادير

  • ½ x كوب جبن رومي مبشور

مقادير طريقة تسوية المكرونة

  • 200 x جرام مكرونة (او نصف كيس)
  • x لتر ماء
  • x معلقة صغيرة ملح

الخطوات

  1. نبدأ بعمل المكرونة

    1. نغلي الماء في حلة كبيرة
    2. نضيف الملح
    3. نضيف المكرونة و نقلبها باستمرار علشان متعجنش
    4. نسيبها من 8 لـ 12 دقيقة تغلي مع الماء و بعد ما تستوي صفيها من الماء
الرابط المختصر : https://threads.r4r4.net/Gj6x9